Nauji produktai

  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB /S/N/O/ DR Glass Kafel pasukama ant kojos su raudonais kokliniais šonais patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis.
    2 394,45 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki K5 patalpoms iki 70 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš ketaus, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros. 
    978,33 €
    Prekyboje
  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/DR Kafel su juodais kokliniais šonais, patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis, patogus užtrenkiamas durų užraktas. 
    1 583,55 €
    Prekyboje
  • Moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/2 Kafel su baltais šoniniais kokliais patalpoms iki 100 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis, patogus užtrenkiamas durų užraktas. 
    2 310,10 €
    Prekyboje
  • Moderni, kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza Orbit patalpoms iki 70 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros. Stiklo apipūtimo sistema (švaresnis stiklas), švaraus degimo sistema (antrinis degimas).
    1 197,00 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza K9 patalpoms iki 100 m2 šildyti. Turi deflektorių ir dvigubą ketaus korpusą, viršutinį oro padavimą, du siaurus šoninius stiklus, nuimamą rankenėlę, ištraukiamą peleninę. Dūmtraukis gali būti jungiamas iš viršaus arba iš nugaros. Už papildomą kainą galima užsakyti virimo žiedą krosnelės viršuje.
    958,80 €
    Prekyboje
  • Kokybiška ir sandari ketaus krosnelė Kratki Koza K8 T su tunelinio tipo stiklais, patalpoms iki 90 m2 šildyti. Turi deflektorių ir dvigubą ketaus korpusą, viršutinį oro padavimą, nuimamą šlifuoto metalo rankenėlę, peleninę. Dūmtraukis gali būti jungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    1 139,87 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza K6 /ASDP su termostatiniu oro pritekėjimo reguliatoriumi, patalpoms iki 80 m2 šildyti. Turi deflektorių ir dvigubą ketaus korpusą, viršutinį oro padavimą, nuimamą rankenėlę, ištraukiama peleninę. Dūmtraukis gali būti jungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    941,80 €
    Prekyboje
  • Kvadratinio skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė su stiklais iš trijų pusių Kratki Thor 8 View patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis, modernus stiklas dažytais pakraščiais. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros. Apačioje atidaroma dėtuvė. 
    1 600,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza K5 S/N su koja apačioje patalpoms iki 70 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros. Stiklo apipūtimo sistema (švaresnis stiklas), švaraus degimo sistema (antrinis degimas).
    940,00 €
    Prekyboje
  • Krosnelė KRATKI Enyo Panorama su lenktu, panoraminiu stiklu dažytais pakraščiais. Krosnelė pagaminta iš kokybiško 4 mm storio plieno, o peleninė ir grotelės iš ketaus. Galinis arba viršutinis oro padavimas, pakūra išklota baltomis Acumotte plokštėmis.
    1 550,00 €
    Prekyboje
  • Pagaminta: Lenkijoje, Kratki Dūmtraukio diametras: 150 mm Bendras nominalus galingumas: 9 kW Bendro galingumo intervalas: 8 - 12 kW Malkos ilgis: 25 cm Svoris: 137 kg Išmetamų dūmų temperatūra: 231 ℃ Energetinio efektyvumo koeficientas: 107
    1 305,00 €
    Prekyboje