Nauji produktai

  • Moderni, plieninė krosnelė Kratki Falcon 9 Wiew su šoniniais stiklais patalpoms iki 100 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, lenktas priekinis stiklas, dvigubi šoniniai stiklai, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis.
    1 837,70 €
    Prekyboje
  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/N/O/DR Kafel pasukama ant kojos su juodais šoniniais kokliais patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis.
    1 929,50 €
    Prekyboje
  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/DR Kafel su baltais kokliniais šonais, patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis, patogus užtrenkiamas durų užraktas.
    1 583,55 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza K10 TF su karšto oro turbina nugarinėje dalyje, patalpoms iki 100 m2 šildyti. Turi deflektorių, ketaus korpusą, viršutinį oro padavimą, nuimamą šlifuoto metalo rankenėlę, peleninę.
    697,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki Blanka 8 Kafel patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš juodos spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule Blanka viduje. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    3 624,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki WK440 Kafel patalpoms iki 60 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš kreminės spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus. Kapsulės vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis.
    1 165,35 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki Blanka 8 Kafel patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš kreminės spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule Blanka viduje. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    3 600,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki WK440 Kafel patalpoms iki 60 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš juodos spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus. Kapsulės vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis.
    1 165,35 €
    Prekyboje
  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/N/O/DR Kafel pasukama ant kojos su baltais šoniniais keraminiais kokliais patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis.
    2 390,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, plati, kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Juno 12/C patalpoms iki 120 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno ir dažytas juodai, su juodo stiklo šoninėmis panelėmis, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis, durų stiklas juodai dažytais pakraščiais. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus. Stiklo apipūtimo sistema (švaresnis stiklas).
    1 737,40 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza K6 TF su karšto oro turbina nugarinėje dalyje, patalpoms iki 80 m2 šildyti. Turi deflektorių ir dvigubą ketaus korpusą, viršutinį oro padavimą, nuimamą rankenėlę, ištraukiama peleninę.
    988,55 €
    Prekyboje
  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, durelės ir viršutinis dangtis iš ketaus, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis.
    1 424,16 €
    Prekyboje