Nauji produktai

  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/DR patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis, patogus užtrenkiamas durų užraktas.
    1 148,15 €
    Prekyboje
  • Moderni, plieninė krosnelė Kratki Falcon 9 patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, lenktas priekinis stiklas, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    1 571,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/2 su dideliu panoraminiu stiklu patalpoms iki 100 m2 šildyti. Atidaroma dėtuvė apačioje. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis, patogus užtrenkiamas durų užraktas.
    1 567,68 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki Nadia 8 Kafel Milano patalpoms iki 70 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš baltos spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule Nadia viduje. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    4 255,92 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza K7 TF su karšto oro turbina nugarinėje dalyje, patalpoms iki 50 m2 šildyti. Turi deflektorių, ketaus korpusą, viršutinį oro padavimą, nuimamą šlifuoto metalo rankenėlę, peleninę.
    685,10 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza K6 PW su vandens baku nugaroje skirta jungti į centrinę šildymo sistemą, patalpoms iki 80 m2 šildyti. Turi deflektorių ir dvigubą ketaus korpusą, viršutinį oro padavimą, nuimamą rankenėlę.
    906,95 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki Koza Vega patalpoms iki 60 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros. Stiklo apipūtimo sistema.
    995,35 €
    Prekyboje
  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/N/O/DR pasukama ant kojos patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis, patogus užtrenkiamas durų užraktas.
    1 517,25 €
    Prekyboje
  • Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/N/O/DR Glass Kafel pasukama ant kojos su juodais šoniniais keraminiais kokliais patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis.
    2 394,45 €
    Prekyboje
  • Pagaminta: Lenkijoje, Kratki Dūmtraukio diametras: 150 mm Bendras nominalus galingumas: 8 kW Bendro galingumo intervalas: 6 - 9 kW Malkos ilgis: 30 cm Svoris: 143 kg Išmetamų dūmų temperatūra: 255 ℃ Energetinio efektyvumo koeficientas: 108
    1 479,36 €
    Prekyboje
  • Nebrangi bet kokybiška ir sandari krosnelė Kratki K5 /S patalpoms iki 70 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros. Stiklo apipūtimo sistema.
    1 013,20 €
    Prekyboje
  • Moderni, plieninė krosnelė Kratki Antares10 patalpoms iki 100 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Thermote plokštėmis, patogi durų rankena, atidaroma dėtuvė apačioje, krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš galo.
    2 194,70 €
    Prekyboje