Dvisieniai dūmtraukiai NP

Kategorija:: Dūmtraukiai

Dvisieniai dūmtraukiai – tai cilindro formos metaliniai kaminai, skirti iš degimo katilo degimo metu susidariusioms dujoms pašalinti. Juos galima prijungti tiek prie kietu kuru, tiek prie dujomis šildomų katilų. Dvisieniais dūmtraukiais jie vadinami todėl, kad yra pagaminti iš dviejų, vienas į kitą įleistų metalinių vamzdžių. Šiuos kaminus galima pristatyti tiek pastato išorėje, tiek sumontuoti juos objekto viduje. Jie pasižymi gera trauka, ilgaamžiškumu, juos eksploatuojant nėra gaisro pavojaus.

Vidinis kamino vamzdis yra pagamintas iš aukštos kokybės specialiai kaminams skirto blizgaus plieno 1,4404 (316L). Šis plienas yra lankstus, nesigrūdinantis, nerūdijantis ir yra atsparus aukštai temperatūrai. Šios savybės garantuoja kamino patvarumą ir ilgaamžiškumą, todėl kad iš degimo katilo išmetamos dujos yra labai karštos, o ant vamzdžio sienelės nusėdę suodžiai, kondensatas, šlakai yra rūgštinės kilmės, kuri neapsaugotą nuo erozijos metalą staigiai sunaikina ir padaro nebetinkamą eksploatuoti.

Išorinį vamzdį iš kelių mūsų siūlomų variantų kiekvienas klientas gali pasirinkti individuliai. Mėgstantiems ilgaamžiškumą jis gali būti pagamintas iš nerūdijančio blizgaus plieno arba pagal RAL spalvų paletę nudažyto nerūdijančio plieno. Gaminamas ir iš paprastos cinkuotos skardos arba pagal RAL spalvų paletę milteliniu būdu nudažytos cinkuotos skardos. Spalvą iš spalvų paletės klientas nurodo pasirinktinai.

Tarp vidinio ir išorinio vamzdžio esantis oro tarpas yra užpildytas termoizoliacine medžiaga. Šiluminė medžiaga yra specialiai armuota tinkleliu tam, kad nesukristų ir ilgainiui neatsirastų oro tarpai. Apšiltintas dvisienis kaminas neturės juokių galimybių peršalti ir jame dėl paviršių ir oro temperatūrų skirtumų nesikondensuos drėgmė.

Kodėl verta rinktis būtent šiuos mūsų pagamintus dvisienius dūmtraukius?

  •          Šie dvisieniai dūmtraukiai tinka statyti tiek namo išorėje, tiek jo viduje.
  •          Prie jų galima jungti tiek kietu, tiek skystu kuru kūrenamus katilus.
  •          Kaminai yra apšildyti, tad užkūrus katilą greitai įšyla ir palaiko šilumą, tai geros traukos esminiai faktoriai.
  •          Vidinis vamzdis pagamintas iš nerūdijančio plieno, tad tai garantija, kad kaminas nesuirs, tarnaus ilgai ir sklandžiai.
  •          Dūmtraukis turi pravalą, degimo metu susidariusioms ir į kaminą patekusioms medžiagoms pašalinti. Reguliariai išvalydami kaminą neturėsite problemų su jo užsikimšimu.
  •          Dvisieniai dūmtraukiai pagaminti iš jungiamųjų dalių, tad reikalui esant galima parinkti jų ilgį, trišakio pagalba prijungti prie įvairių gamintojų šildymo katilų, juos montuoti pakankamai lengva, todėl darbai atliekami greitai ir sklandžiai.
  •          Dūmtraukiai pagaminti Lietuvoje laikantis visų naujausių technologinių reikalavimų. Kadangi patys gaminame šiuos kaminus, užsakydami sau pageidaujamą dūmtraukį turėsite galimybę bendrauti tiesiogiai su gamintoju bei išreikšti jam savo pageidavimus.

In Same Category

Komentarai

Palikti savo komentarą