Aux kondicioneriai

Kategorija:: Kondicionavimas

Karšta saulė įkaitino mūsų aplinką, tačiau neleiskite, kad karštis sibrautų į jūsų namus ar biurą. AUX, pasaulinio pripažinimo sulaukęs gamintojas, pristato naują kondicionierių liniją, padėsiančią išlikti vėsiau net ir karščiausiomis vasaros dienomis. Naudodamiesi integruota Wi-Fi funkcija, galėsite valdyti kondicionierių nuotoliniu būdu, mėgaujantis maksimaliu komfortu ir patogumu.

1. AUX Freedom (AUX-FH) - šis kondicionierius išsiskiria ekonomiškumu, tačiau puikiai atlieka savo darbą. Tai puikus pasirinkimas vasaros sezonui. Kadangi veikia tyliai, galėsite mėgautis maloniu vėsinimu be trikdančio triukšmo. Per pastaruosius kelis metus šis modelis įrodė savo patikimumą ir aukštą kokybę

2. AUX J-SMART (AUX-J2O) – šis baltos matinės spalvos kondicionierius yra vienas iš mūsų labiausiai perkamų modelių. Jo savybės apima net ir šildymo funkciją, leidžiančią jums naudoti šį kondicionierių ne tik vasarą, bet ir šaltuoju sezonu. Veikimo temperatūra siekia net iki -22 laipsnių, užtikrinant optimalų jūsų patogumą.

3. AUX J-SMART ART (AUX-JP) – techniškai identiškas ankstesniam modeliui, tačiau šį kartą juodos spalvos. Jei ieškote kondicionieriaus, kuris derėtų prie jūsų interjero ir suteiktų elegantiškumo, šis variantas tikrai skirtas jums.

4. AUX Q-SMART Premium (AUX-QB) – šio pilkos spalvos kondicionieriaus dizainas yra toks, kad puikiai tinka moderniems interjerams, tokiems kaip lofto stiliaus erdvės su betoninėmis sienomis ir lubomis. Be išorinio grožio, šis modelis taip pat pasižymi aukščiausiu veikimo efektyvumu ir galingumu.

Dabar galite pasirinkti iš mūsų įvairių AUX kondicionierių, atitinkančių skirtingus poreikius. Suteikite sau galimybę išlikti vėsiau net karščiausiomis dienomis su AUX kondicionieriais. Paspauskite čia, kad pamatytumėte pilną produkto katalogą ir pasirinktumėte savo puikiam komfortui: https://www.edumtra.lt/lt/65-vesinimas

Komentarai

Palikti savo komentarą