• Ovalaus skerspjūvio, moderni, plieninė krosnelė Kratki Koza AB S/N/O/DR Glass Kafel pasukama ant kojos su juodais šoniniais keraminiais kokliais patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš plieno, dažyta juodai, vidus išklotas baltomis Acumote plokštėmis.
    2 394,45 €
    Prekyboje
  • Dujinė krosnelė su lenktu stiklu dažytais pakraščiais. Dvigubas stiklas. Itin lengva sumontuoti. Distancinio valdymo pultelis komplekte. Tinkama jungti prie gamtinių dujų arba prie suskystinyų dujų balionuose. Tinka namams su rekuperacija.
    2 739,55 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnis Kratki Blanka Beton patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas pagamintas iš masyvaus betono su plienine kapsule Blanka 8 viduje. Krosnis susideda iš 23 betoninių plokščių klijų pagalba. 
    2 746,20 €
    Prekyboje
  • Židinio kapsulės korpusas pagamintas iš aukštos klasės plieno. Metalinės durelės pagamintos iš specialaus profilio, garantuojančio kietumą ir stabilumą prie aukštų temperatūrų.Stiklo keramika, "Švaraus stiklo sistema"Oro padavimo funkcijaReguliuojama pajungimo alkūnė Garantijos: 5 metai metalo korpusui. 2 metai - Keramikai , 1 metai - grotelėms, 1 metai...
    3 199,00 €
    Prekyboje
  • Židinio kapsulės korpusas pagamintas iš aukštos klasės plieno. Metalinės durelės pagamintos iš specialaus profilio, garantuojančio kietumą ir stabilumą prie aukštų temperatūrų.Stiklo keramika, "Švaraus stiklo sistema"Oro padavimo funkcija Reguliuojama pajungimo alkūnė Garantijos: 5 metai metalo korpusui. 2 metai - Keramikai , 1 metai - grotelėms, 1...
    3 199,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki Blanka 8 Kafel patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš kreminės spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule Blanka viduje. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    3 600,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki Blanka 8 Kafel patalpoms iki 80 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš juodos spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule Blanka viduje. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    3 624,00 €
    Prekyboje
  • Moderni, akumuliacinė - konvekcinė krosnelė Kratki Nadia 8 Kafel Milano patalpoms iki 70 m2 šildyti. Korpusas sumūrytas iš baltos spalvos glazūruotų koklių su plienine kapsule Nadia viduje. Krosnelės dūmtraukis pajungiamas iš viršaus arba iš nugaros.
    4 255,92 €
    Prekyboje
  • Prima serija sukurta siekiant harmonijos tarp ekologijos, dizaino ir ekonomijos. Židinio apdaila puikiai tinka kūrenimui poilsio metu ir sėkmingam viso namo šildymui. Modernus dizainas ir hermetiška degimo kamera leidžia mėgautis savo galimybėmis pasyviuose nameliuose ir namuose su rekuperacija. Originalūs sprendimai užtikrina energijos taupymą ir...
    4 530,00 €
    Prekyboje

Subkategorijos